Jeroen van Klinken
gitaar


Speelde instrumentale funk en fusion in zijn eerste significante band. Daarna workshop scene van

Rotterdam. Na een dag jazz gespeeld te hebben met o.a. het trio van Michiel Borstlap, immer op zoek naar improvisatie en groove.

Dico Krommenhoek
toetsen


Begon in de jazz op achtienjarige leeftijd met de groep Titoro in Hoek van Holland. In zijn werkzame periode bezig geweest met begeleiding van cabaret en musical. Sinds 2012 meer en meer actief in voornamelijk jazz bij bigband Cross-Over in Schiedam en sinds januari 2023 bij de Sea Sound Big Band uit Hellevoetsluis. Dico speelt ook dwarsfluit en accordeon.

Johan Both
trompet


Op zijn tiende begon hij trompet te spelen en van vanaf dat moment loopt dit als een rode draad door zijn leven. Muziek maken is communiceren, mensen ontmoeten, werelden openen en avonturen beleven. Zo kwam hij met zijn trompet in het circus terecht en richte hij vervolgens in Rotterdam een jeugdcircus op waar hij vijfentwintig jaar lang zorgde voor live geïmproviseerde muziek bij circusvoorstellingen. Johan speelt ook gitaar, djembé en saxofoon. Muzikaal staat hij altijd open voor avontuur en verrassingen.

René  de Haas
drums, percussie


Vijfenveertig jaar geleden begonnen als drummer in een symfonische rockband. (ja, ja, zo heette dat vroeger, nu progrock). Daarna percussie gespeeld in een aantal bands, met verschillende stijlen. Maar in 2010 werd jazz de hoofdzaak. Rode draad is zijn liefde voor muziek, vooral uitgebracht op vinyl.

Ron Breugelmans
bas


Op jonge leeftijd gefascineerd door de gitaar. Maar kwam er al snel achter, dat de meeste bands een bassist nodig hadden. Van pop naar funk en van fusion naar jazz. Blijven zoeken naar ‘in het moment’, impro en flow. Jazz is net als koken, alle ingrediënten gebruiken, goed op elkaar afstemmen en combineren.’
Daarna genieten.

Doel is om met onze nummers een sfeer en sound te creëren die synoniem is met TOMDi’QUE


Begin 2022 samengesteld uit muzikanten die al jaren actief zijn in de muziekscene van Rotterdam en daarbuiten. Nu is het moment gekomen om met eigen composities en deels bewerkte ‘standards’ aan het werk te gaan.

Public Relation

Photoshoots & Snapshots


Op aanvraag voor PR doeleinden.
Laat het ons weten via 'contact' of
info@tomdique.nl

Projecten


Het maken van een demo in de studio.
In 2 dagen tijd 4 nummers opnemen en 1 dag de mix en mastering.
Zijn wij genoeg stress bestendig?
The making of... op YouTube.

Band+Talk


Tijdens de repetities en daar buiten. 
Interacties van Jeroen, Dico, René, Johan en Ron. Bandcoache(s) aan het werk tijdens de repetities......TOMDi'QUE heeft weinig keuken geheimen.